Heliumcilinders

Ballonplaza

Voordelige lichtgewicht heliumcilinders voor uw ballonnen. 
 

Wilt u uw reclameballonnen of reuzeballonnen vullen met helium? Ballonplaza beschikt over handzame lichtgewicht helium cilinders. U hoeft niet meer te slepen met grote, onhandige stalen flessen. Voor één helium cilinder of grote aantallen helium cilinders kunt u terecht bij Ballonplaza, met een telefoontje of een mail is het snel geregeld. 

Hoewel onze 300 bar cilinders tot 50% meer gas bevatten dan gewone cilinders, zijn ze toch veel lichter van gewicht. Die twee eigenschappen kunnen u veel tijd en geld besparen. Bovendien beschikken we over experts die u kunnen adviseren over het type cilinder dat u nodig heeft voor uw evenement, het gebruik hiervan, uw bestelling kan opnemen en er voor zorgen dat u uw ballongassen op tijd in huis heeft.

Wanneer u ballonnen vult met helium, houd er dan rekening mee dat een ballon gevuld met helium een beperkte houdbaarheid heeft. Blaast u daarom de ballonnen zo kort mogelijk (max. 4 uren) van tevoren op.

Met een uitgebreid netwerk van 60 afhaalpunten door geheel Nederland kunnen we iedereen van dienst zijn. Er zit altijd een afhaalpunt bij u in de omgeving. Grotere hoeveelheden ballongas en bijbehorende apparatuur halen en brengen wij graag bij u op locatie.

Ballonplaza is de grootste leverancier van helium in Nederland en levert aan vele grote en kleine klanten. Door onze grote afname van heliumcilinders kunnen wij als enige jaarlijks onze prijzen voor helium cilinders verlagen ondanks forse prijsstijgingen op de heliummarkt.

Wist u dat helium een niet-giftig, niet brandbaar of explosief gas is? U hoeft zich met het gebruik van helium, binnen of buiten, dus geen zorgen te maken over de veiligheid.

© 2008 - 2020 Ballonplaza onderdeel van FeestFirma